LOADING

Type to search

Esports

El camí cap a la banqueta del Barça passa per Sitges

Jose Mari Bakero, Julio Salinas i Guillermo Amor, en un partit a Aiguadolç.

Per tots és conegut l’èxit de Sitges com a poble turístic. Les platges, el passeig o el Cau Ferrat són alguns dels espais amb més afluència durant el període estival. Però no només els turistes trien un poble com Sitges per les seves vacances. Gent de la resta de l’Estat i de tot el món arriba al municipi per convertir-se en residents permanents o ocasionals. 

I aquest és el cas de diversos dels entrenadors que han passat per la banqueta del FC Barcelona al llarg de la història. Durant l’època del Dream Team de Johan Cruyff, tècnic i jugadors van descobrir a Sitges, una vila amb un encant especial i molts d’ells van acabar vivint al poble.

Encara que en Johan mai ha tingut casa a Sitges, la seva relació amb el municipi sempre ha estat ben estreta. Fa un parell de dècades, la seva fundació i els Veterans de Sitges van començar a col·laborar fins al punt de crear un vincle que encara perdura. No era estrany comptar amb la seva presència al municipal d’Aiguadolç en qualsevol dels actes organitzats per l’agrupació de veterans o jugant a futbol en el habituals partits de dissabte al matí.

En l’edició en paper de L’Eco d’aquesta setmana us expliquem la relació amb Sitges dels tècnics del primer equip de futbol i bàsquet, Ronald Koeman i Sarunas Jasikevicius, o els exjugadors del primer equip blaugraa Jose Mari Bakero o Eusebio Sacristán. Pots comprar l’edició digital a través d’iQuiosc.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA