El CAP de Sitges incorpora els rastrejadors

- Publicitat -

Dos rastrejadors s’han incorporat aquesta setmana al CAP de Sitges. Una de les mesures previstes per Salut per al control de la pandèmia és el rastreig. El seguiment dels contagis per evitar l’expansió de la pandèmia. Els rastrejadors s’anomenen formalment gestors del seguiment i són els encarregats d’entrevistar les persones amb PCR positiva o sospita de Covid-19, per contactar amb altres possibles positius asimptomàtics o alertar de determinades activitats o punts de brots.

La formació específica a Sitges ja s’ha realitzat i aquesta setmana s’han incorporat a la seva tasca. El Departament ha disposat dues persones per a Sitges, seguint dos criteris: el volum de població i el nombre de positius. El mateix s’ha disposat a Sant Pere de Ribes, tot i la diferència, per la manca de població flotant que viu Sitges a l’estiu. De moment, però, les direccions dels CAP dels dos municipis asseguren que és suficient.

A L’Eco d’aquesta setmana us expliquem el seguiment de la Covid-19 des del CAP. Pots trobar L’Eco al teu punt de venda o en edició digital a iQuiosc.cat.

Articles relacionats