LOADING

Type to search

Carnaval Festes

El Carnaval comparteix els principals secrets

Júlia Giménez, Reina del Carnaval infantil

El Carnaval ja ha desvetllat els principals secrets. Ho va fer dissabte al migdia, en un acte a la plaça de l’Ajuntament, que va servir per presentar el cartell de la festa, de Florenci Salesas, que gira al voltant de la Punta i un superheroi, Súper Rusiñol, “que esdevé personatge central del cartell per mèrits propis”, va comentar Salesas.

Entre les novetats aquest 2020 destaca l’escenari de La Fragata, que es convertirà en un dels punts neuràlgics de la celebració i acollirà, tal com va anunciar la presidenta de la comissió de Carnaval, Núria Escarp, “la primera Gala Drag Queen del Carnaval de Sitges, el 16 de febrer a les 17.30 hores a la Fragata”.

La proclamació de la Reina Infantil, al teatre del Casino Prado, també va ser un dels actes destacats del passat dissabte, Júlia Giménez i Rubí va ser elegida entre les deu nenes que s’hi van presentar. L’elecció va tenir lloc el dissabte dia 1 de febrer i el jurat estava format per exreines del Carnaval.

A la sala d’actes del Retiro, divendres s’hi va celebrar la Conversa disfressada, una breu aproximació històrica a les relacions entre el Carnaval i les entitats. L’amable conversa, entre Abdon Vidal i Jordi Cubillos, va analitzar l’abans, l’ara i el després del Carnaval.

La Comissió també ha apostat per la gastronomia amb diferents propostes com les cassoletes carnavaleres, la ruta gastronòmica que es va iniciar divendres passat i que acaba el pròxim diumenge, la recuperació del Concurs de Mestres Xatonaires que aquest any arribarà a la 24a edició. També hi haurà lloc per l’esport amb la Primera Americana Carnavalera i el Carnazumba, totes dues activitats a la piscina Municipal, aquest dissabte.