El Carnaval del 2023 ja té colles per al Carnestoltes i la Reina

- Publicitat -
Una representant de la colla 1, 2, 3 i… en el darrer Carnaval
La colla Brisa Tropical, aquest 2022

Els personatges i grups de Carnestoltes i Reina ja tenen colla per al Carnaval del 2023: són, respectivament, 1, 2, 3 i… Brisa tropical, que han presentat una candidatura conjunta. Un jurat –integrat pel regidor de Tradicions i Festes, David Martínez; la presidenta de la Comissió de Carnaval, Núria Scarp; la cantant Lucrecia; la professora Fina Fontanet, i Ester Font (de Visit Sitges)– ha escollit aquesta proposta entre les quatre rebudes per a l’organització de tots dos personatges.

La colla 1, 2, 3 i… és de la Societat Recreativa El Retiro i ja va organitzar el Carnestoltes del 2008. També s’havia encarregat de la Reina, el 2005. Per la seva part, la colla Brisa Tropical esta integrada en els Independents. Totes dues colles es van crear a final dels anys 90.

El projecte que han presnetat les dues colles preveuen fer lluir la ploma, però també l’ús del fardo. La música, l’òpera i el teatre seran el eixos principals sobre els que versaran les seves propostes per al Carnaval del 2023, a les quals ja han començat a treballar.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats