El Carnaval recupera els actes imprescindibles

Foto de família de la presentació del Carnaval 2023
- Publicitat -

El retorn de la plena normalitat, sense mascaretes ni restriccions o la recuperació de la Gala Drag Queen, que després d’una primera edició que es va veure estroncada per la pandèmia, són algunes de les notes positives del Carnaval 2023. Ahir dimecres es va fer l’acte de presentació de la festa, i l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, va destacar que “enguany Sitges viurà el Carnaval dels somriures, de la celebració, de la música, del ball i de les cares tapades, però només per les màscares d’aquells que volen ocultar la seva identitat”.

Enguany, la Fragata serà l’escenari d’alguns dels actes que marcaran els primers compassos de la festa. Primer de tot, la Gala Drag Queen, el pròxim diumenge 12 de febrer. Aquest indret també acollirà l’Arribo de Sa Majestat Carnestoltes, conjuntament amb la presentació de la Reina, protagonitzats per les colles 1, 2, 3 i… i Brisa Tropical, en un escenari ambientat amb Venècia, on l’òpera tindrà un protagonista en aquests personatges, tot plegat amb la novetat de la lectura del Predicot allà mateix.

A L’Eco d’aquesta setmana es parla de totes les novetats de les rues de la Disbauxa i l’Extermini, la Cursa de Llits Disfressats, així com la informació dels primers actes de Carnaval, que comencen aquest cap de setmana. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats