LOADING

Type to search

Carnaval Festes

El Carnaval s’acomiada amb prop de 300.000 visitants

El Dimecres de Cendra tanca la festa amb una de les novetats d’enguany: el taller de formació en dol per a aprendre a plorar millor

El Carnaval de Sitges s’acomiada avui, Dimecres de Cendra, després d’una setmana intensa farcida d’actes que ha acollit al voltant de 300.000 visitants. La segona de les rues multitudinàries, la d’ahir a la nit, s’ha desenvolupar també sense cap incident destacat i amb la participació de 43 carrosses i més de 2.000 persones disfressades. Ingeni, sàtira, plomes i lluentons han tornat a compartir escenari en un Dimarts d’Extermini que, a diferència d’anys enrere, ha quedat superat pel Diumenge de Disbauxa i, cada vegada més, pel Dissabte de Fardo.

El Carnaval de Sitges d’enguany també ha reforçat el Dilluns de Panaché, amb activitats infantils per a la canalla i una festa nocturna al Retiro, i el Dimecres de Cendra. En aquest segon cas, amb un innovador taller de formació en dol perquè tota la comitiva fúnebre que acompanya el Carnestoltes cap al seu cruent final pugui plorar amb més  coneixement de causa. Ja que la mort de sa majestat és inevitable, que almenys se’n vagi ben plorat.