El Carnestoltes homenatjarà al Retiro

- Publicitat -

La posada en escena assumirà la pluralitat carnavalesca de la centenària entitat

Un dels grans secrets de cada Carnaval, i que normalment no es desvetlla fins al mateix Dijous Gras és la temàtica que ha elegit la colla que s’encarrega d’organitzar el personatge de Sa Majestat Carnestoltes. Enguany aquest paper ha recaigut a la Societat Recreativa El Retiro, que l’hauria d’haver dut a terme l’any passat, en l’any del seu 150è aniversari.

Es tracta d’un projecte que es va iniciar a l’estiu del 2019, sense saber que una pandèmia mundial provocaria la suspensió dels principals actes de la festa, ara tot just fa un any. La colla No K-lia, que fa bandera del fardo sitgetà, i la colla Asucar, una de les principals representants del Carnaval de lluentons, lideren principalment aquest projecte, que també compta amb la col·laboració d’altres colles retiristes, en una reencarnació del rei del poca-soltes que té la voluntat de ser transversal i que agradi al màxim de gent possible. Així ho explicava Víctor Bregante, encarregat de la direcció artística del personatge en una entrevista a Ràdio Maricel, que també pretén ser un homenatge al mateix Retiro, assumint la pluralitat carnavalesca de la centenària entitat

Pôdreu trobar tota la informació sobre la prèvia del Carnaval a les pàgines de L’Eco d’aquesta setmana, ja disponible al vostre punt de venda o al web d’Iquiosc.

legeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats