El Cheese Fest engega motors aquest cap de setmana

- Publicitat -

El festival dedicat al formatge celebrarà la seva segona edició amb un programa carregat d’activitats.

La segona edició del Cheese Fest tindrà lloc aquest cap de setmana al passeig de la Rivera amb diverses novetats. La fira constarà d’un total de 12 productors artesans que elaboren formatges catalans, italians, menorquins i manxecs amb el propòsit de promoure la cultura del formatge artesà com a producte gurmet.

El certamen estrenarà la figura del país convidat amb Suïssa, que marcarà les novetats d’enguany. L’objectiu és oferir als visitants la degustació dels millors formatges suïssos com Emmentaler AOP, Le Gruyère AOP, Tête de Moine AOP i Appenzeller típics de la terra convidada.

D’altra banda la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Sitges dona suport aquest tipus d’esdeveniments ja que ajuden a desestacionalitzar la temporada turística i així ampliar-la durant tot l’any.

L’acte ofereix una programació diversa amb maridatge i degustació de formatges amb vins de producció local, on també s’ofereixen activitats per a tota la família com els tallers gastronòmics infantils i els cavallets ecològics. També es podrà gaudir de música en directe durant el certamen de la mà de grups com Veneno en la Piel, Forever Young i Tributo a Bob Dylan a més a més de la participació de Djs. La nova edició vol incorporar-se en el calendari anual de la vila consolidant les dates per a futures edicions.
La nova forma de pagament de l’esdeveniment és una iniciativa per fomentar la higiene deixant d’utilitzar diners en efectiu i utilitzant una polsera digital.

Articles relacionats