LOADING

Type to search

Cultura

El circ de Le Farfadais aterra al Retiro després de triomfar a l’Escola Pia

L’actual pandèmia ha suposat un sotrac important a totes les vessants i una de les més afectades és la dels espectacles, molts dels quals han quedat paralitzats o han hagut de reduir la seva intensitat. Aquest no ha estat el cas de l’espectacle de malabarismes i acrobàcies Equality, de la companyia francesa Le Farfadais, que es va poder veure durant els mesos de juliol i agost al pati de l’Escola Pia i des de la setmana passada al Saló Teatre del Retiro.

Equality és una proposta espectacular, que reuneix diferents vessants relacionats amb el món del circ i un missatge de rerafons: l’amor en tota la seva plenitud, sense cap mena de fronteres i dirigit a tots els públics.
Stéphane Haffner és el director artístic i remarca l’acollida que ha tingut a Sitges des del primer moment: “és un lloc fantàstic i ideal” fins al punt que ja hi ha el compromís per tornar l’estiu de l’any vinent, tot esperant que hagi finalitzat la Covid-19.

Les funcions es realitzen de dijous a diumenge a partir de les 22 hores, un cop acaben les sessions de cinema. “Mentre hi ha la projecció, els artistes fan assajos als vestidors amb el so de la pel·lícula. Un fet únic que no es trobaran enlloc, com la propera destinació, a Puerto Vallarta, a principis del 2021.

Entre acrobàcies i jocs malabars, hi ha un sentiment, un rerafons, relacionat amb el col·lectiu LGTBI. “Quan el 2015 vaig quedar finalist al Go talent d’Itàlia, em vaig adonar que a través de l’art es poden fer moltes coses per millorar i conscienciar el món”, diu Haffner.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure