El circ entra al pati de l’Escola Pia

Dos moments de la sessió del primer cap de setmana
- Publicitat -

L’espectacle de malabarismes i acrobàcies de la companyia Le Farfadais copa el pati de l’Escola Pia com una proposta cultural permanent d’aquest estiu. Les sessions se celebren cada dijous, divendres, dissabte i diumenge a les 21.30 hores fins el 30 d’agost.

Le Farfadais presenta uns espectacles amb cordes, robes, aigua, foc, sensibilitat i bellesa, que sorprenen l’ull de l’espectador, fins el punt de quedar-se bocabadat. L’espectacle té com a pal de paller els valors de la igualtat, amb l’objectiu de transmetre un pensament obert i integrador des d’una òptica creativa, però també pedagògica. La puresa tècnica i la força dels artistes tracen els diferents números programats.

L’espectacle ha estat totalment produït per la mateixa companyia, amb 21 anys d’experiència sobre els escenaris i un llarg recorregut per diferents capitals europees i americanes. El seu director, Stephane Haffner, afirma que van escollir Sitges per aturar-se durant tot l’estiu per tractar-se d’una localitat referent en la defensa de la igualtat i els drets de la comunitat LGTBI.

La història de Le Farfadais va començar l’any 1998 a París, davant el centre de Beaubourg on actuaven els germans Haffner. A partir d’aquí van anar aconseguint recursos, fins aglomerar 150 artistes repartits per tot el món. Tenen tres seus: l’Hospitalet, Niça i Florida.

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats