LOADING

Type to search

Esports

El Club Patí Subur Sitges, a punt per a l’inici de lliga

Carles Busquet, entrenador del primer equip, abans d’un partit de pretemporada

El Club Patí Subur Sitges jugarà demà dissabte a les 18 hores el seu primer partit de lliga davant el CP Congrés. Els jugadors de Carles Busquet ja preparen els últims detalls per arribar a l’estrena de la competició en òptimes condicions. Els sitgetans competiran a la Primera Catalana amb la clara intenció de lluitar per aconseguir l’ascens de categoria.

Tal com ha afirmat el mateix entrenador, el Sitges ha completat una pretemporada força exigent, amb enfrontaments contra equips de superior categoria. Segons el tècnic, les sensacions han sigut força bones i el rendiment del grup fa que siguin molt optimistes. Tot i això, Busquet reconeix que el seu equip no ha trobat encara el nivell òptim per començar la lliga amb garanties, però confia en el fet que amb el pas de les jornades els seus jugadors vagin assimilant els conceptes i oferint la millor versió d’un conjunt que té fixades altes expectatives.

Enguany el calendari pateix algunes modificacions a causa del coronavirus. Els equips disputaran dues jornades seguides davant el mateix conjunt, amb una posterior setmana de descans. La intenció de la federació és minimitzar al màxim els riscos i tractar d’aïllar qualsevol positiu que pugui aparèixer durant la competició frenant la seva expansió.

Per Carles Busquet, el nou model proposat per la federació per aquesta temporada que tot just comença demà suposa una gran oportunitat per aconseguir el tan anhelat ascens. La nova organització de les lligues segons les zones geogràfiques fa que conjunts amb un gran potencial d’altres províncies  i que esdevindrien un rival directe pels sitgetans hagin quedat fora del grup 2A de Primera Catalana.

El que succeirà amb la fase final de la competició encara és una incògnita. Els clubs es troben a l’espera de conèixer quin serà el desenllaç final d’aquesta temporada. A les edicions anteriors, els dos primers classificats pujaven de manera directa mentre que les dues places d’ascens restants es resolien mitjançant un play-off. Tot i això, els sitgetans afrontaran cada partir amb l’objectiu ferm d’arribar a aquesta darrera fase a les primeres posicions amb opcions d’assolir l’ascens.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure