LOADING

Type to search

Actualitat

El col·lapse dels taxis genera crítiques del sector turístic, mentre es busquen “solucions per a moments puntuals”

Un taxi circulant per Can Perico

Treballadors dels hotels de referència de Sitges apunten que ha estat habitual aquest estiu que es formessin “cues d’espera de més de 40 minuts durant els caps de setmana” per agafar un taxi. Molts turistes han manifestat les dificultats que trobaven per desplaçar-se fins a l’aeroport en taxi.

Els treballadors de l’hostaleria afirmen que “la poca oferta per l’elevada demanda ha estat un problema durant tot l’estiu”. Des del Gremi d’Hostaleria de Sitges confirmen el malestar d’hostalers i turistes en vers aquesta situació. Consideren que aquesta problemàtica “té un impacte negatiu en la marca i imatge de Sitges com a destinació turística”.

Per la seva part, els taxistes no estan d’acord amb les queixes i consideren que aquest col·lapse puntual no ha estat diferent al que han viscut altres sectors com l’hostaleria o la restauració. El col·lectiu de taxistes i l’Ajuntamnt té pendent una reunió pèr abordar la situació. El Gremi ha traslladat les seves queixes al consistori.

A L’Eco d’aquesta setmana tractem aquest tema en profunditat. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure