El comerç local confia en les compres d’última hora

Aparador del carrer Jesús. F. Àlex Ferret
- Publicitat -

El comerç local de Sitges es troba immers en el període de l’any més important a nivell de vendes. Tot i que el moviment de visitants durant la temporada d’estiu provoca que els comerciants treballin bé, l’octubre i el novembre acostumen a ser mesos molt fluixos de consum a la vila. Tradicionalment, però, un cop superat el pont de la Puríssima, l’ambient comercial torna a revifar i arrenca una temporada crucial per l’economia dels establiments locals. 

Enguany, la campanya de Nadal ha trigat a arribar més del normal. Noelia Jiménez, presidenta de Sitges Comerç, reconeix que l’activitat està “despertant tard” i que a diferència d’altres anys “l’ambient de compres està començant aquests dies”. Tot i això, afirma que dins el sector “no hi ha preocupació” perquè ens trobem a unes dates “de molts regals, i la gent acabarà comprant”. 

Un dels elements clau per atraure el públic són els incentius a nivell d’ambientació, il·luminació i activitats nadalenques. Al setmanari d’aquesta setmana repassem els actes nadalencs previstos, abordem la situació i reptes del comerç local, recorrem diferents pessebres d’accés públic, us expliquem la modernització dels Pastorets, així com la campanya de joguines solidàries. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats