El Concurs de Balcons de Festa Major premia amb gastronomia local

Un balcó engalanat per Corpus
- Publicitat -

El Concurs de Balcons de Festa Major portarà l’esperit de la festa a les façanes i balcons amb motius dels balls, dels colors i de les imatges i símbols de la Festa Major. És una de les activitats en les quals està treballant la Comissió de Festa Major.

Els tres premis, per als tres primers classificats, rebran uns lots amb una àmplia proposta per escollir degustacions, sopars i productes de la gastronomia i de la restauració local, gràcies a la col·laboració del Gremi d’Hostaleria de Sitges i el Mercat Municipal.

Les inscripcions es poden fer fins el dia 17 d’agost per correu electrònic (fmsitges2020@gmail.com) i caldrà que estiguin decorats els balcons del 19 al 24 d’agost, quan el jurat, format per membres de la Comissió de Festa Major, passejarà i realitzarà la seva valoració.

Per a participar, cal enviar el correu electrònic amb les dades personals, l’adreça del balcó que es guarnirà i un número de telèfon de contacte. El resultat es farà públic el dimarts 25 d’agost, en un acte, amb aforament limitat, al Centre Cultural Miramar.

Articles relacionats