LOADING

Type to search

Actualitat

El conflicte dels taxis, l’auditori del Retiro i Santa Tecla, a L’Eco

L’Eco d’aquesta setmana destaca el conflicte sobre la manca de taxis, la proposta per a construir una nova escola, el projecte del Retiro per adaptar el saló teatre com a auditori, els preparatius de Santa Tecla, la celebració de la Nit del Pubillatge i la Nit de l’Esport.

Les mancances en el servei de taxis són motiu d’un ampli tractament a L’Eco d’aquesta setmana, on recollim les queixes de diferents sectors i les explicacions dels taxistes. També tractem les incidències sobre l’entrada en funcionament dels nous abonaments de Renfe.

La informació local també s’atura en la proposta per a construir un nova escola, la reforma de les voreres i serveis de Terramar, la rehabilitació del CAP, la celebració del congrés internacional de mobilitat, el nou termini de sol·licituds per accedir a habitatge protegit i les diferències en els partits del Govern sobre el projecte del PSC per fer un auditori a Aiguadolç. Precisament, també prestem atenció al projecte del Retiro per adaptar el saló teatre com auditori.

Els preparatius de Santa Tecla també són àmpliament tractats, a les nostres pàgines: la Nit de Foc, les sortides dels balls infantils, la celebració del centenari del Patufet o el Retrobestiari. També expliquem, els motius pels quals la Jove de Sitges ha renunciat a participar en el Concurs de Castells.

La informació de Ribes se centra en l’enderroc de les naus cremades de Vilanoveta, l’estrena d’una nova aula d’estètica a l’institut Alexandre Galí i els nous ajuts per a l’ús de transport públic.

A les pàgines Sitges in English posem l’accent en el projecte d’auditori d’Aiguadolç, el reportatge sobre Sitges al New York Times, els cursos d’intercanvi lingüístic al Centre de Formació d’Adults i la detenció d’un lladre reincident a Sitges.

Les pàgines d’Esports se centren en la Setmana de l’Esport, l’inici de les lligues de futbol sala, l’estrena del nou entrenador de la Penya Jove, l’èxit de la Supercopa de rugbi i la celebració del Trofeu Vila de Sitges d’hoquei i dels memorial Conesa i Pol Lahoz de bàsquet.

La informació cultural posa èmfasi en la propera edició del festival de Cinema i fa repàs del Dona. També aborda l’exposició de Pere Stämpfli a París, les exposicions sobre lesbofòbia i Tony Keeler, la candidatura a Millor Poble Cultural de Catalunya i l’estrena del nou teatre de les Roquetes.

Les entrevistes d’aquesta setmana són Santiago Marín i els qui han estat aquest any Pubilla, Judith Vallverdú, i Hereu, Lucas Estruch. Aquesta setmana publiquem el darrer capítol dels Estius dels 80 i està dedicat a les motos i les bicis. El relat de Malvasia de Lletres és de Sílvia Gascón.

Aquesta setmana comptem amb les firmes d’Isidre Also, Pere Badia, José Luis Bóveda, Jimmy Burns, Juanjo Corcuera, Vinyet Esteban, Xavi Fernández, Alba Gràcia, Anna López, Ferran Martínez, Marc Pérez, Javi Polinario, Martí Sáez, David Sans, Gabi Serrano, a més de les fixes: Francesc Borderia, JYM, Josep Maria Matas, Vinyet Panyella. Les contres són de Joan Duran (Sitges) i Teresa Tort (Ribes). L’apunt és d’Ignasi Gaviota.

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure