LOADING

Type to search

Actualitat

El conflicte dels treballadors de la neteja es manté en l’aire

Un camió de la neteja intervenint a la Ribera el dia de Festa Major a primera hora.

Els treballadors de la neteja de Sitges han ajornat l’inici de la vaga indefinida que estava prevista per a diumenge passat. fa uns dies, els operaris van mantenir una reunió amb Prezero, empresa concessionària de la neteja, amb la qual van arribar a un preacord que contemplava una pujada gradual i progressiva del 16 per cent del sou en cinc anys, fins el 2026. Al principi d’acord s’havia establert que la pujada salarial més important es donaria un cop finalitzat el contracte vigent amb l’empresa, que conclou el 2023.

Els treballadors van portar el preacord a l’assemblea del passat cap de setmana, però es va produir un empat tècnic a les votacions, que va posar de manifesta que el 50 per cent dels operaris no veuen amb bons ulls les condicions pactades amb l’empresa ni com s’han plantejat aquestes condicions. Aquest fet provoca que ambdues parts s’hagin de tornar a seure per cercar vies per igualar el sou a la pujada de l’IPC, que és el que demana un sector important del comitè de treballadors. Les converses s’han emplaçat fins als primers dies de setembre.

A L’Eco d’aquesta setmana us expliquem amb major detall la situació actual, així com el pla de manteniment de la via pública dut a terme durant els dies de Festa Major. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compreu-lo a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure