LOADING

Type to search

Actualitat

El Coronavirus ‘contagia’ el Festival Internacional de Patchwork

Organització i Ajuntament acorden l’ajornament de l’esdeveniment un dia abans de la seva inauguració

L’Ajuntament de Sitges ha creat, aquest dimarts, un comitè específic per a fer un seguiment diari de l’evolució del Coronavirus. Format per responsables polítics i tècnics, el comitè es reuneix diàriament per tal d’avaluar la situació i prendre les mesures que s’escaiguin, tant pel que fa a la ciutadania com a la protecció de les treballadores i treballadors municipals.

Precisament, una de les primeres decisions ha sigut suspendre, de mutu acord amb l’Asociación Española de Patchwork, organitzadora de l’esdeveniment, la imminent edició del Festival Internacional de Patchwork, que havia de començar demà dijous i ja tenia confirmada l’assistència de 116 expositors. L’ajornament arriba després que el Govern català hagi anunciat, avui dimecres, l’obligació d’ajornar o suspendre tots els esdeveniments amb un aforament de més de 1.000 persones en espais oberts o tancats. Ara, organització i Ajuntament treballen ja per a buscar una nova data per a la celebració del certamen, que podria traslladar-se a la propera tardor.

El comitè específic del Coronavirus està en contacte permanent amb el Departament de Salut de la Generalitat, que és l’òrgan responsable de la gestió d’aquest virus a Catalunya i l’encarregat de prendre les mesures necessàries per atendre les necessitats ciutadanes. Una altra de les seves primeres mesures ha sigut l’aprovació d’un protocol intern adreçat a tot el personal municipal.

També pots veure