LOADING

Type to search

Corpus Festes

El Corpus mantindrà l’essència de la festa

Festivitat de Corpus del 2020

Just quan finalitza la Setmana Santa el calendari avisa que queden dos mesos exactes per la festivitat del Corpus, que enguany a Sitges se celebrarà del 4 al 13 de juny. Si fa un any, ja es va anunciar que la festivitat no se celebraria com estàvem acostumats, enguany la Comissió de Corpus i la regidoria de Tradicions i Festes també han fet públic que estan preparant un Corpus que novament es veurà afectat per unes restriccions que probablement no permetran la celebració dels actes més tradicionals amb normalitat. No obstant això, segueixen treballant amb la voluntat de preservar l’essència d’una de les festivitats més emblemàtiques de la vila.

La tendència d’adaptar les tradicions a través de propostes virtuals seguirà sent un recurs utilitzat per Corpus, tenint en compte que els actes més emblemàtics com la cercavila dels gegants del dissabte de Corpus, la confecció de les més de trenta catifes pels carrers i places o la processó amb el seguici habitual –enguany el diumenge 6 de juny– no es podran realitzar, almenys de la mateixa manera que es van fer fins a l’any 2019, tot i que no es descarten algunes sorpreses al voltant d’aquests actes.

A l’edició en paper d’aquesta setmana s’expliquen les diferents opcions en què treballa la Comissió de Corpus, encapçalada per Angelina Salesas. Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA
ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure