El Corpus tornarà a omplir Sitges de flors

Presentació del Corpus, ahir dimarts, al Mercat Vell
- Publicitat -

Hi haurà Corpus com abans de la pandèmia. El programa d’actes preveu que l’emblemàtica festa de les flors se celebri amb el seu esplendor, després de les limitacions dels dos darrers anys per la pandèmia. Catifes de flors, processó, exposició de clavells i activitats complementàries ompliran l’agenda del cap de setmana del 17 al 19 de juny, amb actes que s’estendran vuit dies més.

Diumenge 18 els carrers del centre es llevaran plens de flors. Des de les 7h del matí (en alguns casos, abans), els veïns començaran a elaborar les diferents confeccions. A la tarda, la processó recorrerà les següents vies: Baluard, Mirador Miquel Utrillo, Racó de la Calma, Fonollar, Sant Joan, Davallada, Barcelona, Santiago Rusiñol, Jesús, Cap de la Vila, Parellades, Bonaire, Passeig de la Ribera, Sant Pau, Parellades, Cap de la Vila, Major, plaça de l’Ajuntament i Baluard. La processó es retransmetrà per Canal Blau.

El Drac serà el protagonista del Cap de la Vila, amb motiu del seu centenari. La pendonista de Corpus és Joan Comas i l’autor del cartell, el fotògraf Joan Olivella. El pregó anirà a càrrec de Lídia Gázquez i i se celebrarà als jardins del Retiro divendres 17.

Durant l’acte de presentació del programa, celebrat ahir al Mercat Vell, la directora general de Cultura Popular de la Generalitat, Adelaida Moya, va anunciar que el Corpus de Sitge serà declarat Festa Tradicional d’Interès Nacional el 2023.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats