LOADING

Type to search

Cultura

El Dia Internacional dels Museus aterra a Sitges amb una programació polifacètica

El Museu de Maricel, en imatge nocturna

La cultura en totes les seves expressions tornarà a ser l’epicentre del Dia Internacional dels Museus a Sitges, que abraça de dissabte 14 fins diumenge 22 de maig. Enguany, se celebra una àmplia oferta d’activitats culturals dirigides a tots els públics, com ara portes obertes, música, art, teatre, i fins i tot, tallers infantils.

El programa torna a incloure l’emblemàtica Nit dels Museus, dissabte 14, a partir de les 20 h. El Museu del Cau Ferrat, el Museu del Maricel, el Palau Maricel i la Fundació Stämpfli obriran les portes al públic per ser redescoberts en caure el sol. Per als més petits, durant el matí del mateix dissabte, l’Escola Pia de Sitges acollirà un taller manual i creatiu dirigit a infants, Rusiñol i el teatre.

Per altra banda, el 14 de maig se celebrarà una performance inspirada en Shakespeare, The Tempest a l’Institut de les Arts de Barcelona, el 15 de maig el coral internacional Sitges Canta! celebrarà un concert al Racó de la Calma i el 19 de maig es durà a terme el club de lectura, L’Heroe de Santiago Rusiñol, al Museu del Cau Ferrat.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure