El dispositiu del cap de setmana tanca amb només tres positius per alcoholèmia

- Publicitat -
La platja de la Ribera, la nit de dissabte

Tot i el gran nombre de gent que ha transitat aquest cap de setmana pels carrers de la vila, amb el que això normalment comporta: baralles, robatoris o positius d’alcoholèmia, el dispositiu de seguretat, que compta amb mil persones entre cossos de seguretat, personal sanitari, bombers i seguretat privada, ha funcionat pràcticament a la perfecció i no hi ha hagut problemes destacables.

La matinada de dissabte a diumenge la Policia Local va realitzar un total de 21 proves d’alcoholèmia, entre el control de l’avinguda Sofia i Can Perico, i totes van ser negatives. Altrament, en ambdós controls es van fer un total de dos drogotests, i tots dos van ser positius. La nit de diumenge, els resultats van ser significativament diferents: de vuit controls d’alcoholèmia que es van dur a terme dos van ser positius penals (més de 0,6mg/l) i un administratiu.

Altrament, les altres principals intervencions de la policia sitgetana va ser aixecar acte a diversos locals de la vila per muntar barres sense permís a la via pública; controls amb gossos de tinença de drogues (25 denúncies); intervencions per aturar baralles a la via pública sense més conseqüències, i atendre persones amb intoxicacions per drogues o alcohol, amb alguna derivació a l’hospital. En definitiva, un grapat de mediacions, a causa del volum de gent, però sense actuacions importants.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats