LOADING

Type to search

Actualitat

El Fals coulant del Num3ric és el vencedor del premi popular del Tapa a tapa

Fals coulan del Num3ric

Després de la recollida d’urnes i el recompte de llibretes s’ha publicat el veredicte del jurat popular del Tapa a tapa, que es va celebrar el passat abril. Entre quaranta establiments que van proposar les seves millors creacions, el jurat popular ha escollit com a primera tapa premiada, el Fals coulant amb gelat del restaurant Num3ric. Seguidament, amb el segon premi, Contradic(c)ción de La Seu i finalment, com a tercer premiat, la Lluna plena, del 13 Llunes.

Per a l’obtenció d’aquest resultat s’han utilitzat les llibretes recollides de les urnes on hi consten els vots dels consumidors de les tapes. A forma de vot popular, i després de recollir-ne les dades i tramitar-les en un programa de càlcul utilitzat en les últimes edicions del concurs, s’ha extret aquest veredicte popular, que és el premi més estimat per a tots.

En el cas del primer i el tercer guanyador, també van ser guardonats pel jurat tècnic del concurs, juntament amb el restaurant Els Jardins del Retiro, amb la seva creació, la tapa Tom Jones.

El jurat popular atorga dos accèssits pel seu impacte positiu al jurat, que són els que obtindrien el quart i el cinquè premi, aquest any dirigits al resturant La Guineu i al Bitxo.