LOADING

Type to search

Cultura

El Festival de Cinema aposta pel talent català i espanyol

Najwa Nimri

El Festival de Cinema se celebrarà entre el 8 i el 18 d’aquest octubre i, a causa del context sanitari actual, el protagonisme el tindrà el talent català i espanyol. Najwa Nimri, Álex de la Iglesia, Mario Casas, Juanma Bajo Ulloa i Paco Plaza seran els principals convidats d’una edició que combinarà el format presencial i l’online.

El Festival mantindrà els seus espais de projecció (Auditori, sala Tramuntana, Prado, Retiro i l’Escorxador), que tindran aforament reduït i als quals s’haurà d’accedir amb seient numerat. També s’instal·larà serveis de desinfecció i, en el cas del Meliá, un sistema d’anàlisi de l’aire. Al mateix temps, des de la plataforma FestivalScope-Shift72 es programarà una sala virtual amb 150 pel·lícules.

En el capítol d’estrenes, Sitges exhibirà les presentacions de Brandon Cronenberg (Possessor Uncut),  Quentin Dupieux (Mandíbules), Amy Seimetz (She Dies Tomorrow), Javier Ruiz Caldera (Malnazidos) o la nova sèrie d’Álex de la Iglesia, 30 monedas. A més, el Festival premiarà David Lynch (que no serà a Sitges), Najwa Nimri, Paco Plaza, Manuel de Blas i Oriol Tarragó.

Paral·lelament, la programació inclourà activitats orientades al sector professional, com en els darrers anys. Les sessions Sitges Film Hub actuarà de punt de trobada entre els professionals, Sitges Pichbox presentarà projectes audiovisuals i Sitges Taboo’ks continuarà unint cinema i literatura.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure