LOADING

Type to search

Cultura

El Festival de la Vila del Llibre repeteix el 2 i 3 d’abril

Estands al passeig Marítim, l’any passat

Els dies 2 i 3 d’abril són dates que cal subratllar al calendari, perquè se celebrarà el Festival de la Vila del Llibre al Passeig Marítim del Terramar, com a avantsala de la Diada de Sant Jordi. Sitges acollirà per segona vegada aquest esdeveniment, que va iniciar-se l’any passat en ple confinament comarcal, però que, malgrat les restriccions per la Covid, va tenir una gran rebuda dels assistents. Aquest festival, que té lloc a set localitats més de la península Ibèrica, pretén apropar la literatura des de la perspectiva del turisme cultural i donar a conèixer novetats literàries d’editorials sobretot independents, i que no sempre formen part de la llista d’interès del gran públic.

Enguany, Terramar es convertirà en l’epicentre de la fira a Sitges. Tot i que per als sitgetans i sitgetanes, el final del passeig Marítim es fa lluny, el coordinador local i que repeteix com a gestor del festival, Jordi Barrachina, declara que aquest any es volen introduir millores per facilitar l’accés des del centre del poble, amb el barca-tren que recorre la gran avinguda. També, es desitja fer més atractiva la zona disposant de paradetes de menjar i més espectacles, per tal que el recorregut no es faci tan feixuc.

L’edició d’aquest 2022 aprofundirà en el desenvolupament de la vila als anys 60. En aquesta època, explica Barrachina, Sitges va acabar de definir-se com a destí turístic internacional, alhora que va ser l’eclosió d’iniciatives com el ral·li i les discussions sobre la construcció del Port, que donarien lloc a Aiguadolç.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure