LOADING

Type to search

Actualitat

El Festival de Patchwork recupera la normalitat

Carpa del Festival de Patchwork, ahir dijous a la tarda

El Festival Nacional de Patchwork ha començat aquest matí una nova edició, recuperant molts dels espais d’exposició on s’ofereix al públic una variada i extensa oferta d’obra d’artistes internacionals i nacionals. L’esdeveniment, un dels més importants dins el sector, genera un impacte positiu pel municipi tant pel volum i perfil dels visitants com per l’impacte econòmic que genera.

El Patchwork ha tornat al passeig de la Ribera i compta amb la presència de més de 100 expositors. L’Associació Espanyola de Patchwork, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sitges, recupera el format habitual, amb la presència de tres carpes amb una superfície total de més de 2.000 metres quadrats i distribuint la fira professional pels diferents hotels de la zona. El Festiva, que finalitzarà aquest diumenge 27, inclou enguany una vessant informativa, amb cursos monogràfics, impartits per professionals internacionals.

Com a exposicions destacades, l’univers de l’art de les teles té una presència rellevant repartida en cinc espais expositius: el Centre Cultural Mirar, l’Estudi Vidal, la Sala Pere Stämpfli (seu del Grup d’Estudis Sitgetans), el Mercat Vell i l’Ave Maria, on es mostrarà l’obra de reconegudes artistes internacionals del sector. És el cas, per exemple, d’alguns noms propis com Marina Landi (Sao Paulo), Erica Waaser (Alemanya), Maya Chaimovich (Israel), Chris Jurd (Austràlia), Olga González, Manoli Lozano (Espanya), i Orquídea García de Almeida. L’Associació Espanyola de Patchwork, per la seva part, oferirà  els quilts presentats a l’exposició-concurs d’aquesta edició, titulada ‘Emocions’. També s’ha reservat un espai per la celebració del concurs de Joves Talents i per a presentar ‘Un selfie per Europa’, exposició que promou l’European Quilt Association (EQA).

La celebració del Festival confirma la tornada a la normalitat de Sitges com a municipi organitzador de grans congressos i esdeveniments, i contribueix a posicionar la vila com a destinació amfitriona d’actes de projecció internacional.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure