El Festival Dona – Art en Femení defensa la cultura en viu amb un format reduït

El Prado incorpora totes les mesures preventives contra el coronavirus

Un espectacle de l’edició de l’any passat.
- Publicitat -

La segona edició del Festival Dona – Art en Femení tira endavant. Se celebrarà en les dates previstes –del divendres 4 al diumenge 6 de setembre– i amb la programació que ja s’havia tancat. El Casino Prado ja havia treballat, des de fa mesos, l’adaptació de l’esdeveniment a totes les mesures decretades per les autoritats sanitàries i, per tant, serà obligatori l’ús de la mascareta en tot el recinte, caldrà respectar la distància de seguretat i l’aforament del teatre quedarà limitat al 50% de la seva capacitat. La intenció de l’organització és que, malgrat el format reduït, el Dona – Art en Femení també contribueixi a defensar la cultura en viu en uns moments especialment complicats per al sector.

La programació inclou espectacles de teatre (Lloll Bertran i Divinas), de màgia (Melanie) i de música (Judit Neddermann, Sara Roy, Tronkas de Felipa, Belén Cabanes i Marina Rodríguez). A més, també hi haurà una una xerrada amb dones comunicadores que serà moderada per la periodista sitgetana Rita Marzoa.   

El preu de l’abonament serà de 55 euros fins al 31 dilluns d’agost. A partir del dimarts 1 de setembre només hi haurà venda d’entrades individuals per a cada espectacle en concret. El preu de les entrades varia en funció de la representació. Els actes al jardí tindran un cost de 15 euros, mentre que els del teatre valdran 20. Les entrades per als menors de 18 anys tindran un cost reduït de 6 euros.

El Festival Dona – Art en Femení està organitzat pel Prado amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Generalitat. L’objectiu central del certamen és mostrar el talent, històricament invisibilitzat, d’artistes de diferents disciplines del món de les arts.

Articles relacionats