El Festival espera superar el públic del 2019


L’equip de Venus al ‘photocall’, dijous al vespre. F. Vasili Díez

El Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya ja és una realitat. Ahir, primer dia del certamen, es van projectar els primers films i es van dur a terme les primeres activitats que fan d’aquest esdeveniment una experiència immersiva per al públic, que situa Sitges al capdavant del gènere fantàstic a escala mundial.

El Festival, que recupera la normalitat després de dos anys de pandèmia, ha obert la 55a edició amb Venus, dirigida pel lleidatà Jaume Balagueró i protagonitzada per Ester Expósito, una pel·lícula inspirada en el conte d’H.P. Lovecraft The Dreams in the Witch House. Prop de 300 projeccions, entre pel·lícules, curtmetratges, documentals o maratons, protagonitzaran un certamen que comptarà amb estrenes internacionals, produccions fetes a casa nostra i un mercat asiàtic en alça, i amb una presència femenina creixent.

Al setmanari d’aquesta setmana hi ha tota la informació relacionada amb el certamen. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats