LOADING

Type to search

Actualitat

El fort vent provoca estralls a Sitges

Hi va haver caigudes de branques i d’alguna teulada, però no es van lamentar danys personals

La Platja Sant Sebastià ahir diumenge a la tarda.

El temporal Filomena, que ha afectat el país durant el cap de setmana, ha deixat un seguit d’incidències a Sitges, la majoria, però, de poca gravetat. La Policia Local ha hagut d’estar pendent dels avisos que s’han rebut durant el cap de setmana –sobretot dissabte a partir de la tarda–, provocats per les fortes ventades que va deixar el temporal.

La majoria de trucades d’avís van estar motivades per despreniments de branques d’arbres provocats pel fort vent. Entre les incidències més rellevants hi va haver la que va provocar la caiguda d’una branca de grans consideracions, que ocupava la calçada i impedia el trànsit de vehicles a l’Avinguda Miquel Utrillo, a Vallpineda. La Policia Local va poder retirar la branca sense problemes i es va poder restablir el trànsit ràpidament.

Un altre avís destacable va ser a la zona del Baluard Miquel Utrillo, quan una trucada va avisar de que un fanal era a punt de caure el mateix dissabte a la tarda. La ràpida actuació de la Policia i d’un operari del SECE van permetre la retirada del fanal sense més problemes. El vent va provocar també que volessin cartells informatius, la caiguda de senyals de trànsit i tanques, i que en alguns sectors hi hagués apagades de llum.

També els Museus de Sitges es van veure afectats i al vespre del dissabte es va desprendre una teula del Museu de Maricel, que va caure al Racó de la Calma sense que provoqués danys personals.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure