El FotoMaig omple Sitges d’imatges

- Publicitat -

Sitges torna a inundar-se de fotografies aquest cap de setmana en una nova edició –la 18a– del FotoMaig. Després de dos anys a mitges a causa de la pandèmia, amb un format virtual durant el 2020 i un format presencial però molt limitat durant el 2021, el certamen recupera tota la seva brillantor amb tretze exposicions simultànies, repartides per dotze espais diferents de la vila i la participació de més d’una trentena de fotògrafs.

Una de les novetats de la present edició és la col·laboració de l’associació catalanogal·lesa CymCatAssociation, que prendrà part en dues mostres específiques amb els fotògrafs Glyn Owen, Taliesin Coombes i Dwayne Jones. Una altra innovació d’aquest FotoMaig és la participació d’establiments comercials. I per partida doble. D’una banda, amb la creació d’un nou espai expositiu en una parada del Mercat de Sitges. De l’altra, amb la col·locació de fotografies en 24 establiments adherits a Sitges Comerç.

El FotoMaig s’allargarà fins al diumenge 29 de maig i, a tret distintiu, tornarà a lluir la bona salut de l’art fotogràfic a partir de diferents punts de vista, temàtiques i estils. Un passeig visual, a mig camí entre la fotografia clàssica –imatges impreses en paper i penjades a les parets– i les tècniques més actuals –inclou l’ús de telèfons mòbils i altres aparells d’última generació–. El certamen compta amb el suport de la Federació Catalana de Fotografia i la Confederació Espanyola de Fotografia.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats