LOADING

Type to search

Esports

El futbol comarcal perfila les seves plantilles per la nova temporada

Sitges i Penya Jove, que competiran a Segona Catalana, han sofert canvis importants en les seves plantilles

Fotografia: UE Sitges. Javi Lara, l’últim fitxatge del primer equip del Sitges.

Els equips de la comarca ja tenen les plantilles gairebé tancades quan estem a mitjans de juliol. En el cas del Sitges i la Penya Jove, que enguany competiran en la Segona Catalana, les plantilles han sofert canvis importants. En el cas del Sitges per intentar aconseguir el desitjat ascens a Primera Catalana, i en el cas dels roquetencs per salvar la categoria sense passar angúnies en el seu primer any a la categoria.

En el cas del Sitges hi ha hagut un total de 10 fitxatges. Martí Mañé, procedent del moja, Mousa Coulibaly que puja del Sitges B, Edgar Doblas i Pascua, procedents del Vilanova, Cols de l’Atlètic Vilanova, David Gómez i Javi Lara que no tenien equip, Lucas Molina que ve del Marianao i Gerard Rovira i Jota del Júpiter.

Per la seva banda, la Penya Jove ha completat un total de sis fitxatges fins el moment. Es tracta de Rubén Monago i Gabri Scridon del Moja, Aitor Caneda del Masquefa, Robert García del Cubelles, Dani Tamayo que prové del Sitges B i Jordi Montesinos que ve del juvenil del Vilanova.

La informació completa de renovacions, altes i baixes i els rivals dels clubs de Sitges, Ribes i les Roquetes de Segona i Tercera Catalana de futbol, la podreu trobar a les pàgines de L’Eco de Sitges, ja disponible al teu punt de venda habitual o a Iquiosc.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure