LOADING

Type to search

Actualitat

El Garraf tanca el primer trimestre amb la xifra d’atur més baixa des del 2008

Terrassa al passeig de Vilafranca

La comarca del Garraf ha assolit la xifra més baixa d’atur pel mes de març des del 2008, situant-se en un 12,5%, segons l’Informe trimestral del teixit empresarial i mercat del treball del Garraf, elaborat pel Gabinet d’Estudis Econòmics de la Cambra de Barcelona. El mercat de treball ha tancat el primer trimestre de l’any amb una evident recuperació econòmica després de l’impacte de la Covid-19.

Concretament, al Garraf s’han ocupat 36.038 llocs de treball, un 4,3% més respecte de l’any passat, amb un nombre més notable d’assalariats (5,0%) que d’autònoms (2,9%). El nombre d’assalariats ha disminuït un 6,1% a la indústria, mentre que ha augmentat un 7,3% als serveis i un 4,7% a la construcció. Pel que fa al nombre d’autònoms, ha augmentat a la indústria amb un 6,7% i als serveis amb un 3,4%, mentre que a la construcció i a l’agricultura s’ha reduït, amb un -1,2% i un -6,3%, respectivament.

Segons l’informe, el creixement ha estat més elevat entre les dones (5,1%) que entre els homes (3,0%). Pel que fa a l’edat, els afiliats registren un augment en tots els grups d’edat excepte les persones d’entre 30 a 44 anys, que per ara no han assolit nivells previs a la crisi (-6,5%).

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure