El Jazz Antic Sitges celebra deu anys amb sis dies de programació

- Publicitat -
Joan Pinos, director del certamen, i Xavier Salmerón regidor de Cultura, en la presentació del festival.

El Festival Jazz Antic Sitges torna avui per celebrar la seva primera dècada de vida. Fins al 2 d’abril la vila recuperarà l’esperit del jazz més tradicional, originari de la ciutat de New Orleans, amb una vintena d’actes i amb la presència de més de 100 músics. El Mercat Vell tornarà a ser l’escenari principal del Jazz Antic, amb vuit concerts i jams sessions, entre altres escenaris distribuïts per la vila.

Però la música al carrer serà novament un dels eixos principals de l’esdeveniment, on la tradicional Parade serà un any més el plat fort. Aquest acte emblemàtic, que es durà a terme dissabte a la tarda, aplegarà a una cinquantena de músics, que desfilaran pels principals carrers del centre, amb uns intèrprets que s’aniran distribuint en diferents establiments per oferir els sopars amb música jazz en directe.

Diumenge 2 d’abril finalitzaran els actes del festival amb un concert commemoratiu dels deu anys, diumenge al migdia al Retiro amb els New Orleans Pussycats, el trio que, precisament, va donar el tret de sortida de la primera edició del certamen l’any 2013.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats