El Ladies Open torna a Terramar

Club de Golf Terramar
- Publicitat -

La tercera edició de l’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open, torneig integrat dins del Circuit Europeu Femení Professional de Golf, ja té data i seu confirmades. Les millors jugadores del Ladies European Tour tornaran a mesurar les seves forces al Club de Golf Terramar de Sitges, del 26 al 29 de setembre de 2019, generant si cap un major espectacle que el produït durant les dues primeres cites d’aquest important torneig en 2017 i 2018.

La repetició de la seu s’assenteix en l’excel·lència del camp i la professionalitat del seu capital humà, part important de l’èxit esdevingut durant els dos primers anys i que tornaran a ser-ho amb total seguretat en aquesta tercera edició, dos fets que han estat claus per a la seva reelecció.

El Club de Golf Terramar és cèlebre pel seu disseny i la seva ubicació. Banyat per les aigües del Mediterrani, amaga nombrosos reptes en el seu recorregut que aporten espectacle al torneig.

L’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open tindrà lloc amb l’encara dolç record de l’èxit esdevingut en els dos anys anteriors, on la participació de grans jugadores i l’elevada afluència de públic el van convertir en una competició de primera magnitud esportiva i mediàtica, fins al punt que va ser declarat esdeveniment d’especial importància per l’Ajuntament de Sitges.

Per tercer any consecutiu, aquesta gran competició internacional reunirà les millors golfistes professionals del continent europeu, desitjoses de reviure l’experiència de les dues primeres edicions envoltades de la calor d’un públic totalment lliurat, disposades a donar espectacle i a portar-se el Trofeu Estrella Damm a casa.

El 2017, la guanyadora va ser l’anglesa Florentyna Parker, que va superar en un intens playoff a la sueca Anna Nordqvist i l’espanyola Carlota Ciganda, després d’una jornada final d’autèntic infart. El 2018, el triomf va correspondre a l’holandesa Anne Van Dam, la millor després d’oferir un espectacular i despietat recital de birdies, que va anul·lar les expectatives de triomf de la resta de les seves qualificades rivals.

El suport d’Estrella Damm al golf professional s’estén així mateix a l’àmbit masculí, on l’empresa cervesera patrocina l’Estrella Damm N.A. Valderrama Masters que se celebra del 27 al 30 de juny. L’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open, que arriba a la seva tercera edició, és un torneig professional de golf femení integrat dins del Circuit Europeu i on es trobaran les millors jugadores europees

Articles relacionats