El Ladies posiciona Sitges com aparador del golf

La navarresa Carlota Ciganda s’enduu la victòria del torneig disputat al Golf de Terramar

El podi de l’Estrella Damm Ladies Open. (Ajuntament)
- Publicitat -

Aquest diumenge s’ha disputat la final de l’Estrella Damm Ladies Open, al Club de Golf Terramar. Ha estat la cinquena edició d’aquest esdeveniment, un dels tornejos més prestigiosos a nivell europeu. La retransmissió de la final es va poder seguir pel canal televisiu Teledeporte.

La victòria se l’ha enduta la navarresa Carlota Ciganda, que ja partia com a favorita i líder, tot i que empatada, en la final de la primera ronda, el dijous, quan va començar el torneig. Aquest darrer assalt no ha estat fàcil per a la jugadora, que ha explicat que “en el golf pot passar qualsevol cosa; ve una jugadora per darrere que està tranquil·la i tu no tens el millor dia, i tot es pot complicar”. Amb tot, s’ha aconseguit imposar a les seves rivals i guanyar el torneig.

En segona posició ha quedat l’escocesa Laura Beveridge, a dos cops de Ciganda, amb 272 punts. En el podi també han estat presents les jugadores Magdalena Simmermacher i Elin Arvidsson, que han empatat en el tercer lloc. D’altra banda, Nuria Iturrioz i Ana Peláez han conclòs com a millors jugadores espanyoles en aquest torneig, en una setena plaça compartida amb dues golfistes més. També ha destacat la jove amateur Miriam Ayora, jugadora del Terramar, que ha estat la golfista catalana més ben classificada del torneig, en la 22ena posició.

Articles relacionats