El Límbic omple Sitges de cultura

Aurora Carbonell, ahir al migdia a la presentació del Límbic
- Publicitat -

El Festival Límbic aterrarà a Sitges el 4 i 5 de maig, com una gran cita cultural al carrer, multidisciplinari i des d’una perspectiva innovadora. El certamen, organitzat per Òmnium Cultural, combina espectacles teatrals, dansa, circ, concerts, monòlegs, entre altres gèneres, i té la voluntat de promoure la creació contemporània, la llengua catalana i el territori, a més de reivindicar els valors LGTBIQ+, el feminisme, l’antiracisme i l’antifeixisme.

En l’acte de presentació, conduït ahir dimecres per la comunicadora Laura Grau, va comptar amb la presència d’alguns artistes del cartell d’aquesta edició. És el cas de la cupletista Glòria Ribera, el Col·lectiu Desasociego que portaran el seu darrer espectacle teatral, els monòlegs d’Oyirum, o Triquell, un dels fenòmens de la primera edició del programa Eufòria de TV3, que presentarà el seu primer disc. En l’acte, hi van participar Anna Mataró i Mariona Gens, que juntament amb Loreto Baqués formen el trio sitgetà Les Veïnes, que també tindran el seu espai al Límbic.

La programació, on la cultura popular també tindrà el seu moment de la mà de l’Agrupació de Balls Populars, també inclou l’humor d’artistes de renom com Marc Sarrats i Oye Sherman, el podcast Tardeo de Ràdio Primavera Sound amb Andrea Gumes, a més de diferents artistes i gèneres variats. Musicalment parlant, també comptarà amb el reconegut cantant de trap, Lildami, a més de conjunts com Da Souza o Renaldo & Clara entre altres propostes que inclou dos artistes sorpresa que es faran públics un mes abans del festival.

El Festival Límbic arriba a Sitges per celebrar la seva segona edició, després que l’any passat la ciutat de Terrassa fos l’escollida com a primera seu itinerant d’aquest certamen.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats