El lloguer social, el futur CAP, la sequera i els licors, a L’Eco

- Publicitat -

L’Eco d’aquesta setmana posa l’atenció en el conflicte amb els blocs de lloguer social de La Caixa, el projecte del nou CAP, la recerca de personal en hostaleria, la sequera i les aspiracions d’ascensió de la UE Sitges. També publiquem un reportatge sobre licors de Sitges.

El conflicte dels inquilins dels blocs de lloguer social de La Caixa a la Plana Est arran l’augment de preus és motiu d’ampli tractament a les nostres pàgines. També ens fem ressò del recàrrec en l’IBI als pisos buits que aplicarà l’Ajuntament i que ja s’ha posat en marxa.

La informació local també passa pel projecte del nou CAP, pel llum d’alarma que ha llençat el sector davant la falta de personal en hostaleria, la venda de l’Hotel Dolce, la nou servei comarcal de taxis sense la presència dels de Sitges, les mesures contra la sequera, els nous cetacis albirats a la costa o la ballada de la Cubanita a Berga, entre d’altres informacions. La informació electoral també exposa propostes, suports i moviments dels diferents partits.

A les nostres pàgines publiquem un ampli reportatge de Pedro Palacios sobre licors de Sitges, a banda de la Malvasia, i centrat en la ginebra i el limoncello. Les entrevistes d’aquesta setmana són Mónica Garófano i Sílvia Cuesta. També publiquem un nou capítol de les aus de Sitges. el relat de Malvasia de Lletres és de Maria Donlo.

A les pàgines de L’Eco in English parlem de l’augment dels rodatges, de la gravació del programa Masterchef a Sitges, de la Copa de l’Amèrica i de La morfinòmana de Santiago Rusiñol.

Les pàgines de Cultura estan protagonitzades pel nou festival Límbic i el préstec de dues obres del Cau Ferrat a la National Gallery de Londres i el Centre Pompidou de Metz. A Esports, la informació està centrada en la UE Sitges i l’Hoquei Sitges, entre d’altres disciplines.

La informació de Ribes tracta del nou servei d’atenció als CAP locals, el nou viacrucis, la confirmació que Reacciona es presentarà a les municipals i les queixes de Junts – Via sobre la manca de català al teatre La Bòbila.

Aquesta setmana comptem amb les firmes Luis García Alucha, Laura Cosialls, Alba Gràcia, Jordi Mas, Pedro Palacios, Manel Pérez, Susana Preston, Llorenç Roca, Isidre Roset, Dani Serra, Judith Suárez i Ignasi Viladevall, a més de les fixes: Francesc Borderia, José Luis Gutiérrez, JYM, Josep Maria Matas, Vinyet Panyella. Les contres són d’Anton Ferret. L’apunt és de Jordi Vendrell.

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuisoc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats