El mal estat del clavegueram redueix l’eficàcia del tractament antipaneroles

Una de les actuacions desinsectació del clavegeram
- Publicitat -

“Ja me n’estic trobant una pràcticament cada dia; a la cuina, al lavabo…”, explica una veïna del carrer Verge Perpetu Socors. “Ja he vist unes quantes paneroles aquest mes”, afegeix un altre veí del mateix carrer. “I encara no fa tanta calor; a l’estiu, és terrorífic. Pujaven per les parets, i entraven per tot arreu, per tots els forats”, recalca. “Vivim en uns baixos. Un cop me’n va caure una dormint. Va ser horrible”, relata una altra de les veïnes.

Aquesta és l’experiència d’alguns veïns del Poble Sec, que afirmen que tots, amb més o menys mesura, pateixen la mateixa problemàtica: la presència de paneroles, tant als carrers, com a dins les mateixes cases. La setmana passada, l’Ajuntament va iniciar el tractament preventiu de desinsectació, que consisteix a aplicar un producte específic als registres del clavegueram, i que es durà a terme a diferents zones de la vila (vegeu infografia) fins al 2 de juny. L’objectiu és actuar abans que arribi la calor, però el veïnat ja tem l’estiu que, sumat a la falta de pluges, provoca que les paneroles encara es reprodueixin més, i més de pressa. 

A l’edició en paper d’aquesta setmana expliquem les deu zones de la vila on s’actuarà. 0Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix-lo a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats