El Meliá acollirà la festa de la Disbauxa

La Reina del Carnaval de Sitges, a la Rua de la Disbauxa del 2022
- Publicitat -

Finalment hi haurà festa de la Disbauxa complementària a la del Casino Prado, que fa dies que ha exhaurit les entrades. La Sala Tramuntana l’Hotel Melià serà l’espai alternatiu que l’Ajuntament ha habilitat per realitzar la festa posterior a la Rua de la Disbauxa. Per facilitar la mobilitat, hi haurà un servei de transport gratuït per poder-hi accedir.

La solució, però, arriba a mitges, perquè l’acord entre el Consistori i el Meliá només és per a diumenge i, de moment, deixa enlaire la possible festa de Dimarts de Carnaval, després de la Rua de l’Extermini. En aquest sentit, Sílvia Peñas, presidenta del Carnaval del Retiro, afirma que “respecte a dimarts, no en tenim coneixement” i remarca que “des de l’entitat hem intentat fer tot el possible per poder fer els balls en un espai alternatiu,”.

Les entrades per assistir a la festa tenen un preu de 10 € i es posaran a la venda el dimarts 14 de febrer, a les 9 hores, al web de Cultura Sitges. La plataforma només permetrà adquirir dues entrades per cada sessió de compra, i aquestes seran nominals.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats