El Mercat municipal i la Maria Ossó s’incorporen com a col·legis electorals

Escola Maria Ossó
- Publicitat -

Les eleccions municipals de diumenge tindran dos nous col·legis electorals: el Mercat municipal i l’Escola Maria Ossó. Aquests dos espais públics absorbeixen els canvis registrats en el mapa de col·legis de votació, ja que en desapareixen quatre dels que operaven amb aquesta funció.

El Mercat municipal acollirà les taules que fins ara estaven destinades al Museu Romàntic i a l’oficina de Turisme de l’Oasis. El fet que el museu estigui temporalment tancat per reformes i que la Regidoria de Turisme hagi traspassat els seus serveis de l’Oasis a Can Milà ha aconsellat que tots dos locals no acollin el desplegament electoral.

Els altres dos col·legis suprimits són el Centre de Disseny, que actua com a seu de l’Institut of the Arts of Barcelona– i l’Hospital de Sant Joan Baptista, que, seguint els criteris sanitaris des de la irrupció de la pandèmia, anul·la tota activitat que no sigui la residencial.

Un altre canvi és a les Botigues: els electors que votaven a l’OAC d’aquesta urbanització ho faran al Local Municipal de Les Terrasses.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats