El Nadal, el comerç, els nous equipaments i la revista Núvol, a L’Eco

- Publicitat -

L’Eco d’aquesta setmana aborda el conjunt de propostes nadalenques a Sitges, Ribes i les Roquetes. També tractem els reptes del comerç, el projecte tecnològic de Vallcarca, l’ampliació de Can Milà, el nou centre educatiu de les Roquetes, l’inici de les obres de l’Escorxador i els bons moments de la UE Sitges i el Bàsquet Sitges. Amb L’Eco d’aquesta setmana trobareu un nou número de la revista cultural Núvol.

El Nadal protagonitza l’atenció de les nostres pàgines. Repassem els actes previstos, abordem la situació i reptes del comerç local, recorrem diferents pessebres d’accés públic, us expliquem la modernització dels Pastorets, així com la campanya de joguines solidàries.

La informació local també s’atura en l’ampliació de Can Milà, amb la construcció d’un nou edifici de serveis al sector turístic, les primeres passes per al desenvolupament del districte tecnològic de Vallcarca, el lliurament de les claus a les famílies beneficiàries dels nous 62 habitatges de protecció oficial i la mort d’un home per un infart. L’actualitat política se centra aquesta setmana en la presentació del nou partit Convergents i en la decisió de Guanyem d’ajornar el nomenament del cap de llista.

Altres aspectes de l’actualitat passen per les restriccions al llançament de coets amb tro o la recaptació local del Gran Recapte. També recordem com va ser la nevada del Nadal de 1962. Les entrevistes d’aquesta setmana són a Joan Ramon Rodríguez, director de l’empresa organitzadora del Festival Jardins Terramar, i Montserrat Güell, professor de secundària a l’institut Montgròs de Ribes. També abordem la crisi del Carnaval arran l’aprofitament d’un cartell ja publicat.

Les pàgines de L’Eco in English tracten l’entrega de les claus dels 62 pisos HPO de la Bòbila, la reobertura del cinema del Retiro, la conservació d’una àrea agrícola a la Plana i les queixes de les educadores de les llars d’infants municipals.

A Ribes posem el focus en l’inici de les obres del nou centre educatiu de les Roquetes, la creació del vial entre Ribes i les Roquetes i la instal·lació dels punts d’autorecuperació de bicicletes.

A Cultura destaquem l’inici de les obres de modernització de l’Escorxador, la presentació de dues obres de l’escriptora Eugenia Kléber, la interpretació d’una peça de Xavier Pagès i Joan Duran a la Sagrada Família, el catàleg de serveis culturals que prepara Node Garraf i l’homenatge a Montserrat Almirall. A L’Eco d’aquesta setmana publiquem el relat guanyador del concurs literari Antonio Sella, convocat pels Museus de Sitges i del qual és autora Lídia Gázquez.

La secció d’Espots fixa l’atenció en l’assalt del Bàsquet Ribes, la golejada de la UE Sitges en el derbi, la notable participació local en la King’s League, la presentació dels equips del Roquetes Futsal, en la marxa de Toni Ponce del Club Nataciói i a victòria d’un campió rus en el torneig del Sunway d’escacs.

Aquesta setmana comptem amb les firmes de Joé Luis Bóveda, Juanjo Corcuera, Laura Cosialls, Esther Domingo, Íngrid Gómez, Manel Haro, Vicenç Pagès, Javi Polinario, Lídia Raventós i Gabi Serrano, a més de les fixes: Francesc Borderia, José Luis Gutiérrez, JYM, Josep Maria Matas, Vinyet Panyella. L’apunt és de Jordi Vendrell.

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat


Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats