El Nadal recupera tota l’activitat tradicional a Sitges

Encesa de l’arbre de Nadal, fa deu dies
- Publicitat -

Sitges ja respira ambient nadalenc, i es prepara de nou per viure unes festes amb un munt de propostes culturals i lúdiques que començaran la setmana que ve, i s’allargaran fins el cap de setmana posterior al dia de Reis. Enguany, el gruix d’activitats ja no haurà d’adaptar a les restriccions, a diferència de l’any passat, que moltes d’aquestes encara es van veure alterades per la Covid-19.

El Nadal sitgetà recuperarà aquelles propostes que es van haver de cancel·lar, com és el cas de les tradicionals partides de Quinto, i que les centenàries entitats del Prado i el Retiro han tornat a programar gairebé tres anys després. Els Pastorets, després de ser guardonats la setmana passada amb la Distinció Especial en el marc dels Premis Sitges, també es beneficiaran d’aquest fet i l’obra teatral nadalenca ja no haurà de patir pels aforaments ni els grups bombolla que havien marcat les funcions dels darrers dos anys. 

Per altra banda, la Comissió de Reis també treballa per repartir il·lusió als més petits, a partir de diverses activitats al voltant del Tió el cap de setmana abans de Nadal, com també l’esperada arribada dels carters reials, preludi d’una cavalcada que donarà la benvinguda als Reis d’Orient. Els pessebres, un any més, també tindran el seu protagonisme amb l’exposició de Diorames que novament es podrà visitar al Palau del Rei Moro, a més de la inauguració del pessebre del Miramar o una petita mostra que es podrà visitar la Biblioteca Santiago Rusiñol. 

Amb el lema Sitges viu el Nadal més sostenible, l’Ajuntament proposa una programació de Nadal que incideix en la sostenibilitat, promovent, alhora, el comerç de proximitat, a més de mantenir i promocionar les tradicions més arrelades del Nadal sitgetà.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats