LOADING

Type to search

Esports

El Nàutic i el Club de Mar, greument afectats per Glòria

Glòria va envestir de valent la vila i els clubs nàutics, a primera línia de mar en van sortir perjudicats. La directiva de Club Nàutic Sitges va decidir tancar les seves instal·lacions a causa dels forts vents registrats (ratxes de 60 nusos que se succeïen cada tres minuts) i que, segons va explicar, la comodora de l’entitat, Elisenda Vives, “provocaven que sortissin coses volant que podien causar danys personals”. Al final van bolcar tres embarcacions, que van trencar els seus caps de seguretat, sense massa gravetat, només un pal trencat. També van patir certs danys estructurals a platja que ja estan resolent, i el motor d’una llanxa trencat pels impactes rebuts d’un vaixell, per culpa de les grans onades.

Tot i que encara no han tornat 100% a la normalitat, ja donen servei als socis i aquesta setmana es reprenen els cursos de vela.

Per la banda, el Club de Mar també va haver de lamentar importants perjudicis a les seves instal·lacions, així com la pèrdua de la totalitat de la sorra, que el deixa en una situació de força risc cara a la temporada de vela i de platja, que en principi havia de començar per Setmana Santa. Ara, s’ha de mirar de regenerar la platja per tal que no hi hagi més problemes econòmics causats pel dur temporal, el més important que es recorda en el segle actual.