LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

El nombre d’ingressos a Sant Camil baixa, tot i una nova defunció

L’hospital de Sant Camil ha reduït el nombre de pacients amb coronavirus a la meitat en relació a una setmana enrere. En els darrers set dies també s’ha lamentat, però, una nova defunció.

Aquest inici de setmana, Sant Camil tenia nou pacients afectats de Covid-19, la meitat dels divuit de la setmana passada. Es tracta de la xifra més baixa des del 24 d’agost, quan va tornar a incrementar el nombre d’ingressos.

Amb tot, aquesta dada no indica una reducció generalitzada del nombre de contagis i hospitalitzacions, ja que en els darrers set dies hi ha hagut tretze altes noves. És a dir, la quantitat d’ingressos continua sent similar a la de les setmanes anteriors, però també les altes. A diferència del moment més crític de la pandèmia –a finals de març, quan es va arribar a tenir 170 ingressats per Covid-19–, les estades d’ara són menys greus i més curtes.

Tot i això, el coronavirus continua sent letal en alguns casos, també a Sant Camil. Aquesta darrera setmana, el centre ha lamentat una nova mort, es tracta de la quarta en sis setmanes, després d’haver estat tres mesos sense registrar-ne cap. Des que es va iniciar la pandèmia, 84 persones han perdut la vida per coronavirus a Sant Camil.

Notícia relacionada:
Baixa el nombre de nous positius a Sitges, que es torna a situar per sota de la mitjana catalana (28 d’agost de 2020)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure