LOADING

Type to search

Actualitat

El nou calendari escolar aixeca polèmica

L’avançament de l’inici de curs i la jornada intensiva durant el setembre desperten reticències entre el professorat, mentre que l’opinió de les famílies es divideix

A finals de la setmana passada, el Departament d’Educació va deixar anar una notícia que no va deixar indiferent a ningú: el nou curs escolar començarà la primera setmana de setembre, i durant tot el mes es farà jornada intensiva .Uns canvis que van sorprendre enormement la comunitat educativa.

Entre les escoles i instituts de Sitges i Sant Pere de Ribes, com a la resta del país, hi ha una gran diversitat d’opinions: per una banda, part de la comunitat veu la mesura amb bons ulls, en acostar-nos a horaris europeus, i en alleugerir a les famílies pel fet de començar més o menys a la vegada que les empreses. Però, per l’altra, el fet de reorganitzar tot el setembre amb una jornada intensiva obre diferents debats.

Sense oblidar que la mesura obliga el professorat a reordenar tot l’inici de curs, ja que, malgrat que continuen començant l’1 de setembre, ara els dies de preparació es redueixen.

A la nostra edició d’aquesta setmana, ja disponible al teu punt de venda, o a Iquiosc, trobaràs un reportatge ampli de tota aquesta polèmica

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure