LOADING

Type to search

Actualitat

El nou Centre d’Interpretació de la Malvasia se suma als actes de Sant Joan

El flamant Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM), obert fa dos mesos a les instal·lacions de l’Hospital de Sant Joan Baptista, acull diversos actes per celebrar les festes de Sant Joan al Poble Sec. El programa va començar ahir diumenge amb una jornada de portes obertes del centre on van assistir més de 70 veïns del Poble Sec. Els assistents van efectuar un recorregut per les instal·lacions del CIM i van poder participar en una degustació dels productes de Malvasia de Sitges.

Els actes del CIM i l’Hospital continuaran el proper diumenge dia 24, dia de Sant Joan, amb una Missa en honor a Sant Joan, l’apòstol Sant Joan Baptista, que se celebrarà a la capella de l’església de l’Hospital a les 9.30h. Tot seguit hi haurà l’audició de sardanes amb la cobla Sitgetana.

El CIM també acollirà el tradicional concert d’havaneres de les festes del Poble Sec. Hi actuarà el grup Barcarola, i enguany, a més de la degustació de rom n’hi haurà també de Malvasia de Sitges. El mateix dia 24 a les 20 hores.

El Centre d’Interpretació de la Malvasia va obrir el passat 12 d’abril, amb l’objectiu de conservar i divulgar la Malvasia  de l’Hospital Sant Baptista deixada en llegat pel sitgetà Manuel Llopis i Bofill. Les instal·lacions es troben a l’antic Corral de la Vila, situat a la plaça Joan Duran i Ferret i es poden visitar els divendres, dissabtes i diumenges.