LOADING

Type to search

Actualitat

El nou curs escolar, Santa Tecla i el pubillatge, a L’Eco

L’inici el nou curs escolar, l’esperada celebració de Santa Tecla, la gran festa de les pubilles i hereus, la manca d’aparcament de motos al centre, el malestar dels veïns per l’incivisme nocturn i el baix nivell de contagi protagonitzen, junt amb altres temes, L’Eco d’aquesta setmana.

A les nostres pàgines radiografiem el curs escolar. Us expliquem amb tota mena de detalls els reptes dels centres educatius de Sitges i de Sant Pere de Ribes i entrem en el nou edifici de l’escola Agnès per explicar-vos com és l’escola estrenada aquesta setmana.

Santa Tecla és un altre dels punts d’interès d’aquesta setmana. Us expliquem com serà la Festa Major petita i les activitats infantils i posem focus també en l’Agrupació de Balls Populars i les gralles. També en el terreny festiu, entrem dins la festa del Pubillatge i us presentem tots els hereus i pubilles d’enguany.

La informació local passa també per l’ampliació del nombre de places d’estacionament de motocicletes, però en canvi la seva reducció al centre, amb els problemes que ocasiona. També us informem de la recollida de signatures de veïns de diversos carrers que donen a Baix a Mar pels problemes derivats dels botellots, del naixement de TEDx Sitges, de dos incendis recents i de la reducció a nivells mínim de l’expansió del virus, tant a Sitges com a Sant Pere de Ribes, entre d’altres temes.

A les pàgines L’Eco in English parlem de les pantalles acústiques que implanta Adif a diversos punts de la via del tren, de les cries de dofins avisades a la costa de Sitges, de la verema, dels casos de Covid a les escoles i de les festes locals.

A les pàgines de Ribes informem de la reclamació del Servei Català de les Roquetes per deficiències en el local, del relleu de la formació Fem Poble al Ple i de la nova comissaria de Policia, entre d’altres temes.

La informació cultural passa pel curs literari amb Sitges com a teló de fons i del retorn del Monoclip. Aquesta setmana entrevistem el cuiner Luis Javier Tribaldos. A les nostres pàgines trobareu un altre article d’El Pati Filosòfic, grup integrat per Andreu Albiach, Félix de Castro, Adrià Enríquez, Rubén García, Hikaru Goya, Isaac Lefrencier i Alex Whitehead.

A les pàgines d’Esports parlem del repte del sitgetà Loren Reixach per córrer 1.001 quilòmetres, de l’inici de la temporada de futbol i dels preparatius del mundial femení d’escacs.

Aquesta setmana comptem amb les firmes de Magí Almirall, Pere Badia, Alejandro Cabezas, Graciela Falconi, Xavier García, Ross Golding, Pepa Masó, Lourdes Pedreny, Bàrbara Scuderi, Toni Segarra, Gabi Serrano, Xavier Rovira, a més de les fixes: Francesc Borderia, JYM, Josep Maria Matas, Vinyet Panyella, José Luis Gutiérrez, Manel Pérez i Núria Pozo. Les contres són d’Eva Martín (Sitges) i Belén Álvarez (Ribes). L’apunt és de Berta Longás. Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HOR

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure