LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

El nou protocol Covid als centres educatius genera dubtes

Les escoles i instituts de Sitges i Ribes han rebut amb resignació els nous protocols Covid implantats per la Generalitat per al nou curs. Alguns directors es queixen de que s’han enterat del nou funcionament del curs escolar per la premsa sense reunir a les direccions, i d’altres que aquest protocol és inaplicable.

Respecte el curs passat hi ha algunes novetats en el protocol, gràcies a la vacunació que, des de començament del 2021 té la major part del professorat. La gran novetat és que els alumnes de 12 o més anys que ja tinguin la pauta completa de vacunació no hauran de fer quarantena en cas de contacte estret d’un positiu per Covid. Aquesta mesura es trasllada a les aules dels instituts, mentre que a primària i infantil seguiran amb la mateixa mesura que l’any passat: en cas de contacte estret l’alumne s’haurà de confinar 10 dies.

Una altra novetat és que al pati es podran barrejar els diferents grups bombolles, això sí, sempre amb la mascareta posada i que cobreixi el nas.

A L’Eco d’aquesta setmana dediquem una àmplia atenció a l’inici del curs ecolar i detallem les noves mesures i les reaccions dels responsables educatius locals. També us informem de com serà la nova escola Agnès de Sitges, que s’inagura dijous. Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure