LOADING

Type to search

Carnaval Festes

El nou Protocol de Carnaval seguirà sense regular l’alcohol a les rues

El Procicat acabarà de decidir setmanes abans de la celebració si permet o no el consum de begudes entre participants i públic

La colla Paperets Club, en la Rua de l’Extermini del 2020.

El consum d’alcohol continuarà present durant les rues de Carnaval, ja que el nou protocol, aprovat durant el Ple celebrat el dimecres passat, continua sense regular aquest aspecte controvertit de la celebració. Protocol al marge, el consum d’alcohol en el proper Carnaval dependrà del Procicat. Ara mateix, a tres mesos vista, el seu consum està prohibit. La decisió definitiva no es coneixerà fins poques setmanes abans del Carnaval.

El nou Protocol del Carnaval de Sitges recull una sèrie de modificacions, com l’augment dels membres per carrossa, la importància de la imatge de la Reina del Carnaval, i les baixes dins del jurat de l’elecció dels personatges. D’entre les modificacions cal d’estacar el canvi de jurat en l’elecció del Carnestoltes i la Reina. On es mantenen alguns membres, però cauen la representació de les entitats organitzadores de la festa. Els representants de cada entitat, ja no hi seran presents per elecció pròpia, tal i com va afirmar Martínez en el Ple: “les votacions durant la tria dels personatges són un moment incòmode per les entitats, ja que les col·loca en un compromís”.

A L’Eco d’aquesta setmana hi trobareu la llista amb els vots dels partits polítics i les principals característiques del nou protocol. Podeu trobar-lo als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a l’iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure