LOADING

Type to search

Actualitat

El passeig de Balmins completa el seu arranjament

Operaris arranjant el passeig de Balmins, la setmana passada

El camí de Balmins ha completat el seu arranjament després de completar el segons tram: des de l’accés a la platja fins a la placeta del capdamunt. S’ha tornat a utilitzar sauló sòlid per donar consistència al camí, ja que s’ha valorat positivament l’efecte d’aquest material en la primera fase. El sauló sòlid és resistent a les pluges i als pendents, i garanteix l’ús i l’accessibilitat durant anys sense cap manteniment, amb un aspecte natural i totalment integrat al paisatge.

Durant el juliol del 2020 es van fer els treballs de millora a la primera part del passeig, des del cementiri fins a la placeta. El camí estava contínuament erosionat, era un problema per a la mobilitat i l’accessibilitat i comportava un gran risc de caiguda. A causa que el paviment existent era massa tou i els pendents del passeig són pronunciables, apareixien regueres i forats quan plovia i el manteniment era ineficient i costós.

El regidor de Serveis Urbans, Jaume Monasterio ha manifestat que “continuem fent servir el sauló sòlid perquè és una barreja de sauló i resines que es pot compactar molt bé i fer un camí més accessible i transitable per a la ciutadania” i afegeix que “ara tindrem un passeig molt més agradable i segur per aquest tram de costa”.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure