LOADING

Type to search

Eleccions Catalanes

El PDECat posa l’accent a Sitges en l’economia

Magí Almirall i Marc Castells converses amb la presidenta del Prado, Carme Artigas

El número 3 a la llista electoral del PDECat, Marc Castells, va visitar ahir el Prado, on va mantenir una reunió amb la presidenta de l’entitat, Carme Artigas, i amb el gerent del Gremi d’Hostaleria de Sitges, Alejandro Eguía. Acompanyat del portaveu del PDECat a la vila, Magí Almirall, el també alcalde d’Igualada va posar l’accent de les propostes electorals de la seva formació en l’economia i va traçar tres prioritats: “no posar en risc les nostres institucions, cohesionar la societat i l’economia ha de funcionar per tirar endavant”.

Durant la seva visita, Marc Castells va poder conèixer les instal·lacions del Prado. En el recorregut, Carme Artigas li va ensenyar totes les parts que configuren l’entitat centenària i li va explicar tant les activitats que s’hi fan, com part da la història de l’entitat. La presidenta del Prado li va fer constatar algunes mancances del teatre i li va transmetre alguns problemes del sector de la cultura.

Després de la visita, Castells es va reunir amb el gerent del Gremi d’Hostaleria, Alejandro Eguía, que li va transmetre la crítica situació econòmica que pateix la vila per la crisi de la Covid-19: “la gent està molt emprenyada i la situació és molt greu”. En aquest sentit, el dirigent del PDECat va afirmar que “calen polítiques valentes per donar suport al sector de l’hostaleria” i va remarcar l’aposta del seu partit per ajudar als autònoms i empreses que ho estan passant malament. El també expresident de la Diputació de Barcelona va qualificar les ajudes econòmiques del Govern espanyol com “una broma” i va subratllar tres punts claus per al futur del país.

Castells també va parlar del Garraf i de les seves mancances: “és un greuge històric que els pressupostos de la Generalitat no siguin proporcionals amb la població de la comarca del Garraf”. Castells va insistir en la problemàtica de l’exagerat preu del peatge de Vallcarca, de la mala gestió de les infraestructures de Rodalies i de la falta d’un gran hospital a la comarca.

La candidata del partit hereu de Convergència per les properes eleccions autònomiques serà l’exconsellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, cessada per l’expresident Torra un cop es va produir el trencament del PDECat amb Junts. L’acompanyaran la exvicepresidenta de la Generalitat amb els primers governs d’Artur Mas, Joana Ortega, i el mateix Marc Castells. El número 41 de la llista serà el sitgetà Magí Almirall, que va ser el candidat més votat dels tres del Garraf a la circumscripció de Barcelona.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure